Dragonfire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daniel Almásy

2 posters

Go down

Daniel Almásy Empty Daniel Almásy

Témanyitás  Daniel Almásy Szomb. Május 30, 2009 9:55 am

Név: Daniel Almásy
Kor: 42
Kaszt: Civil
Fegyverek: Revolver, Harci+Vadász kés
Kinézet: Rövid, őszülő, barna haj és egy furcsa szakál; 170 cm; 68 kg
Szülőváros: London

1901-ben született Angliában, Londonban. Magyar származású, felmenői közt voltak jobbágyok, akik a jobbágyfelszabadítás után Angliába emigráltak. Az ide kivándorolt ősök közt volt Daniel nagyapja, Almásy György, aki hatalmas pénzösszegre tett szert Angliában. A nagypapa George Almásy-ra változtatta a nevét, mert ez mégis angolosabbnak hangzik. Angliában megszületett Daniel édesapja is, aki már Wilson Almásy névre hallgatott. Erről nem kell több szó.
Születése után Daniel édesanyjával és apjával élt a nagy szülői „ház”-ban.
Gyermekkorában, az általános iskolában kitűnő volt mindenből, tanárai nagy elismeréssel beszéltek róla, szülei nagy büszkeségére.
7. osztályos korában kipróbálta a cigarettát, amelyre azután szokott rá, hogy a „barátai” adtak neki egy doboz camel-t, amit 2 nap alatt el is szívott. Szülei előtt titokban tartotta, mert tudta, ha rájönnek, akkor a kis mintagyermekükre nem lehetnek büszkék többé.
8.-as korában eldöntötte, hogy üzletvezetői életpályát pályát választ, és mivel kitűnő volt mind a nyolc évben, ezért a legjobbként vették fel, abba az iskolába, amelyikbe jelentkezett .
Nem kell mondani, hogy itt is az egyik legjobb tanuló volt. Tanulmányi eredményeire ő büszke volt, szülei szintén. De a másik oldal… megkönnyebbülten szívta a szálakat, mert kollégiumba került és csak hétvégénként utazott haza.
Már most kamatoztatta az üzleti érzékét. Kisgyerekeknek adott el cigarettát olyanoknak, akik még nem voltak meg 18 évesek, és nem adtak nekik cigit (Daniel-nek adtak már akkor is). Ez kicsit csúnya dolog, de ő megtette.
22 évesen leérettségizett, és sikeresen megszerezte az üzletvezetői szakmát, de ez neki nem volt elég. Jelentkezett az Olasz Jogi Egyetemre, ahol ügyvédi diplomát akart tenni (ha esetleg beperelnék). Az egyetemen volt pár összezörrenése a nagyobbakkal, és jól meg is ruházták. Ez nagyon idegesítette, és ezt csak tetézte, hogy édesanyja és édesapja elhunyt, ahogy a táviratban írták, rablótámadás áldozatai lettek. Roppantul kiakadt. „Szerencse”, hogy éppen kezdődött, a nyári szünet és haza tudott utazni, hogy ott legyen a végrendelet felolvasásán…
A végrendelet szerint minden vagyon (sok) és a londoni – nagyméretű – villa Daniel tulajdonába kerül, mivel már elmúlt 18 éves.
Az összes pénzt (egy széfben) a szülői ház pincéjének legeldugottabb részén, ott is egy titkos, falba vésett lyukba rejtette. A házat lakat alá téve elhagyta, és visszament, hogy megszerezze diplomáját.
28 évesen tett le mindent, a doktorátust is, így már a teljes neve Dr. Daniel Wilson Almásy volt. Frissen lediplomázva vett egy villát Szicíliában, 2 hektáros ültetvénnyel és egy kis erdővel a háta mögött. Az angliai házat eladta, és a széfet átszállíttatta új otthonába. Szinte tökéletesnek érezte az életet, mivel már egy jó ideje túltette magát szülei halálán.
Rendelt 3 zsák dohánynövény magot, melyeket 10 új bérmunkásával elvettetett, és gondoztatta. A dohányból – úgy tervezte – készít cigarettákat, melyeket majd elad, sőt, ha összejön, létrehozza majd saját üzletláncát…
Egy nap miután leellenőrizte munkásait, sikítást hallott. „Ti maradjatok itt!” – mondta nekik. Elfutott a hang irányába, át az erdőn, majd egy tisztásra ért. Egy gyönyörű olasz pásztorlányt látott. Egy farkas miatt sikított, ami elragadott az egy juhot. A juh még élt, úgyhogy tenni kellett valamit. Daniel elővette a revolverét, melyet nem régen szerzett be és három lövést adott le az ordasra. Az állat, azon nyomban meghalt, a birka pedig visszabicegett a nyájhoz.
- Köszönöm.
- Szívesen, Mi a neved?
- Lilliana.
- Idevalósi vagy? – kérdezte Daniel
- Igen.
- Mindennap itt őrzöd a nyájat?
- Csak hétköznap.
- Holnap is itt leszel?
- Valószínű. El… Eljönnél holnap is?
- Persze, szívesen.
- Akkor… viszlát holnap
- Viszlát.
Daniel hazament és nagy boldogan elszívott 4 cigarettát egymás után.
Másnap újra kijött és a lány ott volt… Ugyanígy mindennap kijött és udvarolt neki. Míg egy nap eljött a csók. Megcsókolták egymást, és Daniel megkérdezte, „Leszel a feleségem?” A válasz „Igen!”…
Megtartották az esküvőt, amit csak a pap jelenlétében kötöttek… Azt soha nem mondta neki, de Daniel 10000$-t fizetett az alkalmazójának, hogy ne kelljen ott tovább dolgoznia Lillianának.
Az első éjszakán már megvolt a…
10 év múlva. Ketten nevelik gyermeküket Paolo-t. Daniel-t éppen a minap kereste meg a helyi maffia képviselője, egy (dohány) üzleti ajánlat miatt. Daniel beleegyezett a találkozóba, és másnap délelőtt meg is jelent.
- Jó napot! – mondta Don Vinchenzo Marioni
- Adjon Isten! – válaszol Daniel
- Kérem, foglaljon helyet Almásy úr.
- Köszönöm – Leült.
- Az „alkalmazottam” bizonyára elmesélte miért hívtam ide magát.
- Igen, erről már tájékoztatott.
- Akkor rögtön a tárgyra is térek. – Intett és 2 kigyúrt fickó hozott 2 aktatáskát. És egy öltönyös férfi, pedig egy lapot. – Ebben minden benne van a szerződésről, kérem, írja alá!
Daniel jobban szemügyre veszi…
- Ebben az áll, hogy a profit 70%-ról le kéne mondanom, továbbá az üzlet maga nevén lenne.
- Igen, és hol itt a gond?
Dr. Almásy most nem úgy viselkedett, mint egy ügyvéd. Elővette revolverét, felugrott az asztaltól és rátartotta Vinchenzo-ra.
- Maga teljesen megőrült? – kérdezte higgadtan Marioni
- Mindjárt nem lesz ilyen higgadt.
És fejbe lőtte a Don-t. Holtan földre rogyott.
- Mielőtt bárki elővenné fegyverét, jobb lenne tisztázni. Nekem így is több pénzem van, mint neki volt. Így mostantól mindenki nekem fog dolgozni.
A maffiózók némán bólintottak.
- És mivel én az Altofonte faluból jövök…
- Don Altofonte, állunk szolgálatára.
- Gracia! Ma nem lesz semmi dolgotok, majd holnap visszajövök, és addig is tüntessétek el innen ezt a „mocskot”.
- Rendben
Daniel kiballagott a lépcsőn és látta, hogy a távolban egy fekete autó robog egyenesen az ő villája felé. Intett a sofőrnek és, amilyen gyorsan csak lehetett, elindultak… Odaértek és szörnyű dolog történt. Feleségét és fiát holtan találta. Dühödten befutott a házba és lefutott a pincébe, látta, hogy a Marioni fiúk, akik már férfikorban voltak (2), és az anyjuk megpróbálják kinyitni a széfet. Daniel elvette a kését, először elvágta a leghátul álló fiú nyakát. A második fiú dühödten elkezdett felé futni, neki a fejében landolt a kés. Az anya… az anya a revolver áldozata lett. Ezután visszafutott és gyászolóan könnyezett a két holttest felett.
Végső nyugalomra helyezte őket. Közben elszívott egy szivart.
- Miért pont én? – kérdezte magától halkan, de tudta, hogy nem lesz válasz.Azóta eltelt 3-5 év… Ki tudja már? Daniel most kezdi el kiterjeszteni a dohány üzletláncot a többi kontinensre is. Túltette magát családja elvesztésén is. És itt vagyunk.
Daniel Almásy
Daniel Almásy
Civil ember
Civil ember

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2009. May. 23.
Age : 28

Vissza az elejére Go down

Daniel Almásy Empty Daniel Almásy

Témanyitás  Jason W. Harley Szomb. Május 30, 2009 11:55 am

Jó az előtörténeted, nekem tetszik!
Kezdő összeg: 5000$
Rang: Civil, de bármikor beállhatsz katonának;)
Jason W. Harley
Jason W. Harley
Ezredes
Ezredes

Hozzászólások száma : 274
Join date : 2009. Feb. 18.
Age : 43
Tartózkodási hely : Monte Casino

https://hitorigakure.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.